الإعدادات

نزّل نسخة من مذاكرتك، أو استرجع نسخة محفوظة.

أنت بتذاكر من غير حساب، وبياناتك محفوظة على الجهاز ده. تسجيل الدخول

نسخة احتياطية

عندك 0 كلمة و0 ملاحظة.

مسح كل البيانات

بيمسح الكلمات والملاحظات من الجهاز ده نهائيًا. نزّل نسخة احتياطية الأول.